Over HENKS

HENKS huidolie is ontstaan uit een persoonlijke zoektocht naar een puur en 100% natuurlijk huidverzorgingsproduct. Het resultaat is een zelf ontwikkelde huidolie, Henk’s huidolie, de basis voor alle composities van het assortiment HENKS huidolie. Voor dagelijks gebruik, voor sporters en voor de professionele massagepraktijk.

Herken je dit?

Je hebt een droge en gevoelige huid en je wilt dat deze er gezond uitziet en soepel aanvoelt. Op elke dag, na het douchen of baden, maar ook tijdens het sporten onder alle weersomstandigheden. Je wilt ook dat het snel intrekt, niet irriteert en een aangename geur heeft. Omdat je je ook niet prettig voelt bij medicinale producten, blijf je van alles uitproberen. Soms heb je iets gevonden dat je goed bevalt en opeens ontstaan de problemen weer. Blijkt de samenstelling veranderd te zijn. Bovendien heb je sterk de indruk dat de onnatuurlijke bestanddelen en toevoegde parfums wel eens tot je problemen kunnen bijdragen.

Ook op zoek naar 100% natuurlijk?

Mijn zoektocht en ervaringen hebben geleid tot het zelf produceren van een 100% natuurlijke en pure huidolie in verschillende composities van plantaardige oliën en werkzame extracten waarin geen kunstmatige bestanddelen en geuren zijn toegevoegd. Goed voor huid en spieren.

Wil je HENKS huidolie ook proberen? Voor dagelijks gebruik, als sporter of als professionele masseur?
Ga naar de winkel en bestel of lees over de ervaringen van anderen op de pagina Fans >>

Henk Jonker,
HENKS huidolie

Sponsoring

HENKS huidolie is sponsor van STMA – Cycling Team, een sportteam met de ambitie om te fietsen en geld in te zamelen voor de Nierstichting.

Reacties zijn gesloten.